Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3721 niezalogowanych)
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
watek nie zniknal, moze byc pomocny dla szukajacych pracy wiec zostal tylko oczyszczony z dyskusji nie w temacie, prosilem przeciez bardzo uprzejmie... link do watku ponizej... nastepnym razem, aby twe zarzuty byly bardziej owocne, sprawdz najpierw ich podstawe

www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_...ukajacych_pracy.html[/quote]

Ano dokładnie wątek został oczyszczony... doszczętnie hehe zważywszy ,że jeden z moich ostatnich wpisów posiadał największą ilość zawartych w nim pomocnych adresów nie tylko tych zamieszczonych wcześniej przez innych użytkowników,ale również kilka moich pozycji to owszem chyba nie pasował do reszty hehe

Ale zdegradowanie poprzez ujmowanie liczby postów to już haniebny czyn z Twej strony hehe
Tak wiem wiem nie zdążyłem jeszcze awansować więc nie ma mowy o zdegradowaniu i wciąż jestem "wikingiem", ale jakże oddaliłeś mój port w którym czekał na mnie awans na kolejny stopień

Zaczynam podejrzewać spisek hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Grzes203 napisał:
bad harry napisał:

Oczywiście możemy dalej podyskutować o czerwonych robaczkach albo zielonych tym razem...? znacie jakieś ciekawe?

oj jak dobrze że nikolas ma czas na tak poważne tematy w międzyczasie poszukiwania pracy
to może teraz zajmiemy się tym robaczkiem
kto wie ???

He, banalnie proste, toż to pika - paki

Jakże mógłbym nie znaleźć czasu na mała interesującą pogawędkę
Co robaczka to miało być tym razem o ZIELONYM hello...
Ale skoro już dodałeś to "coś" to ja również jak przedmówca obstawiałem konia ale z przewaga słonia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
nicolas78 napisał:
watek nie zniknal, moze byc pomocny dla szukajacych pracy wiec zostal tylko oczyszczony z dyskusji nie w temacie, prosilem przeciez bardzo uprzejmie... link do watku ponizej... nastepnym razem, aby twe zarzuty byly bardziej owocne, sprawdz najpierw ich podstawe

www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_...ukajacych_pracy.html

Ano dokładnie wątek został oczyszczony... doszczętnie hehe zważywszy ,że jeden z moich ostatnich wpisów posiadał największą ilość zawartych w nim pomocnych adresów nie tylko tych zamieszczonych wcześniej przez innych użytkowników,ale również kilka moich pozycji to owszem chyba nie pasował do reszty hehe

Ale zdegradowanie poprzez ujmowanie liczby postów to już haniebny czyn z Twej strony hehe
Tak wiem wiem nie zdążyłem jeszcze awansować więc nie ma mowy o zdegradowaniu i wciąż jestem "wikingiem", ale jakże oddaliłeś mój port w którym czekał na mnie awans na kolejny stopień

[/quote]

To nie żadna degradacja tylko prosta matematyka. Skoro Twoje posty zostały usunięte to fizycznie ich nie ma, tym samym ich liczba Ci się zmniejszyła o te wykasowane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
To nie żadna degradacja tylko prosta matematyka. Skoro Twoje posty zostały usunięte to fizycznie ich nie ma, tym samym ich liczba Ci się zmniejszyła o te wykasowane[/quote]

Owszem zgadzam się matematyka to matematyka hehe ale dlaczego zniknął post gdzie było zawartych najwięcej przydatnych informacji tzn adresów...hm? i to akurat mój post... to też matematyka? a może fizyka? Pewnie prawo ciążenia...hehehhe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
nicolas78 napisał:
To nie żadna degradacja tylko prosta matematyka. Skoro Twoje posty zostały usunięte to fizycznie ich nie ma, tym samym ich liczba Ci się zmniejszyła o te wykasowane

Owszem zgadzam się matematyka to matematyka hehe ale dlaczego zniknął post gdzie było zawartych najwięcej przydatnych informacji tzn adresów...hm? i to akurat mój post... to też matematyka? a może fizyka? Pewnie prawo ciążenia...hehehhe [/quote]

no coz nicolas78... bardzo dociekliwy jestes ok, odpowiem na te wszystkie "dlaczego" :

bo tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking

nikoś jaki spisek ........odpisz sobie wieczorem liczbe , potwierdż gdzieś pieczątką i rano wstajesz ma być tyle samo ...w morde jeża . jak nie to reklamacja i wysyłaj puste
choć mnie też sie wydaje że Wielki Brat coś kręci , może po 1000 jest jakiś bonus i obawia się żebym za szybko nie dobił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
no coz nicolas78... bardzo dociekliwy jestes ok, odpowiem na te wszystkie "dlaczego" :

bo tak [/quote]

Hehehe Bardzo wyczerpująca odpowiedz panie moderatorze

Po wyjaśnieniu tak zawiłych i skomplikowanych zagadnień matematycznych i nie tylko powróćmy do wątku zielonego robaka

Któż wie co to za dziki i groźny osobnik?
[file]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
A co do bonusu...to myślę ,że chodzi o to aby "uczeń" nie przerósł "mistrza" hehehhe ale jak zdążyłem sprawdzić niektórym się już udało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
ulvileśtam napisał:
bo tak

to miało być śmieszne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Któż wie co to za dziki i groźny osobnik?

to pewnie dzika pszczoła halakopter
co ta natura nie stworzy ...zamiast skrzydeł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok