watek nie zniknal, moze byc pomocny dla szukajacych pracy wiec zostal tylko oczyszczony z dyskusji nie w temacie, prosilem przeciez bardzo uprzejmie... link do watku ponizej... nastepnym razem, aby twe zarzuty byly bardziej owocne, sprawdz najpierw ich podstawe 
www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_...ukajacych_pracy.html[/quote]
Ano dokładnie wątek został oczyszczony... doszczętnie hehe
zważywszy ,że jeden z moich ostatnich wpisów posiadał największą ilość zawartych w nim pomocnych adresów nie tylko tych zamieszczonych wcześniej przez innych użytkowników,ale również kilka moich pozycji to owszem chyba nie pasował do reszty hehe 
Ale zdegradowanie poprzez ujmowanie liczby postów to już haniebny czyn z Twej strony hehe

Tak wiem wiem nie zdążyłem jeszcze awansować więc nie ma mowy o zdegradowaniu i wciąż jestem "wikingiem", ale jakże oddaliłeś mój port w którym czekał na mnie awans na kolejny stopień
Zaczynam podejrzewać spisek hehehe

www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_...ukajacych_pracy.html[/quote]
Ano dokładnie wątek został oczyszczony... doszczętnie hehe

Ale zdegradowanie poprzez ujmowanie liczby postów to już haniebny czyn z Twej strony hehe

Tak wiem wiem nie zdążyłem jeszcze awansować więc nie ma mowy o zdegradowaniu i wciąż jestem "wikingiem", ale jakże oddaliłeś mój port w którym czekał na mnie awans na kolejny stopień

Zaczynam podejrzewać spisek hehehe